Om JUG CPH

Om JUG CPH

Hvem er vi?

Joomla User Group Copenhagen - består af en broget flok af folk i alle aldre og med mange forskellige baggrunde, men med en ting til fælles: at de har én eller anden interesse for Joomla. Vi har medlemmer der beskæftiger sig professionelt med udarbejdelse af hjemmesider, nogle er med fordi de gerne vil lære hvordan de kan oprette en hjemmeside med familiens meritter, nogle er med blot for at udvide deres horisont indenfor området.

Er du bosiddende i Hovedstadsområdet eller Nordsjælland, så er du velkommen til at gå med i fællesskabet og netværke med andre med interesse for Joomla, professionelle såvel som hobby Joomla'ister.

Lær mere om Joomla på et JUG møde

Hvor ofte mødes vi?

Vi mødes ca. én gang om måneden, hvor vi til hvert møde behandler specifikke emner. Det kan eksempelvist være: billedbehandling til din hjemmeside, start op med Joomla, vedligehold af sider.

Møderne

Kommende møde vil blive annonceret på vores hjemmeside, og vi ser gerne, at deltagerne tilmelder sig på vores facebookside, hvor kommende møder ligeledes vil blive annonceret. 

Det er gratis at være med og deltage i møder med JUG CPH. Er du blevet interesseret, så bliv medlem af JUG CPH på Facebook, og læs om kommende aktiviteter her på vores facebookside.

Hvor mødes vi?

Vi afholder møderne hos DGE Miljø- og Ingeniørfirma der velvilligt har stillet deres mødelokale til rådighed i samarbejde med groconsult v/ Jette Thomsen.

Vores overordnede formål er, at udbrede kendskabet og brugen af Joomla, det gratis CMS program til oprettelse og redigering af hjemmesider.

Søg i artiklerne

Nyhedsbrev

Få nyheder, og information om kommende møder på mail.
* skal udfyldes

Læs tidligere nyhedsbreve.

 

Disclaimer og cookies

“JUG-CPH is not affiliated with or endorsed by the Joomla!® Project or Open Source Matters. The Joomla!® name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters, the trademark holder in the United States and other countries.”

Cookiepolitik

© JUG CPH | Joomla! Registered Usergroup