Afholdte møder 2015

SEO

Samlet igen til en hyggelig aften med i alt 6 deltagere - og alt for lidt kage :) Vi skulle have hørt om SEO men det blev i stedet til en snak omkring bordet om små og store emner.

Vi gik igang med at udforme en spørgsmålsliste, der kan bruges til at afdække en given kundes behov til en hjemmeside. Det er et emne der er svært at få gjort helt konkret - især fordi vi ofte har vores egne måder at indsamle informationerne på. Vi fik i fællesskab udarbejdet en liste, der kan bruges til det første møde med 'kunden'. Se listen her.

I november måned har Jens lovet at udarbejde en skitse til en tjek-liste, der kan bruges når vi opbygger et joomla! site. Det bliver en huskeliste så vi er sikre på, at få alt installeret og sat op på den mest hensigtsmæssige måde. Valg af template og framework, valg af editor, hvilke extensions og plugins har sitet brug for osv.


Disclaimer og cookies

“JUG-CPH is not affiliated with or endorsed by the Joomla!® Project or Open Source Matters. The Joomla!® name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters, the trademark holder in the United States and other countries.”

Cookiepolitik

© JUG CPH | Joomla! Registered Usergroup