Afholdte møder 2016

Landingpages klik-her-hvis-du-vil-vide-mere

Endnu en god og inspirerende aften i JUG CPH, der denne gang handlede om Landing pages. Jens Riishede fortalte om disse enkle sider, der har et meget specifikt formål - nemlig at høste information om brugeren eller skubbe dem i retning til et køb fra en shop.

Landing pages er en forenklet side i din hjemmesides grafiske univers, hvor der er fokus på en enkelt ting - at få oplysninger om brugeren så du kan sende dem nyhedsbreve eller skabe så megen tillid, at de ender med at foretage et køb på fx din webshop. Meget afhænger af design og valg af farver - men Call To Action er det centrale element og er i virkeligheden et spørgsmål om, at få brugeren ledt hen til den knap der i sidste ende skal klikkes på. Aftenens deltagere talte 9 personer nemlig René, Bibbi, Ole, Karen, Kim, Ole, Søs, Susanne og Jens. Her kan du hente præsentationen og script hvis du har lyst.

Tak for en super aften ... og fantastisk kage Bibbi :)


Disclaimer og cookies

“JUG-CPH is not affiliated with or endorsed by the Joomla!® Project or Open Source Matters. The Joomla!® name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters, the trademark holder in the United States and other countries.”

Cookiepolitik

© JUG CPH | Joomla! Registered Usergroup