Afholdte møder 2016

Lovpligtig Europæisk Klageportal og Basic CSS II

Så er dagligdagen for alvor startet igen og vi har lige afholdt første møde i JUG-CPH efter sommerferien. Det var en lille sluttet flok – men til trods for det – et rigtigt godt møde.

Bibbi startede med at fortælle om en 'ny' 'gammel' lov – nemlig: 'Lovpligtig europæsisk klageportal' som du skal henvise til, hvis du har en hjemmeside / webshop hvor du sælger produkter eller ydelser til forbrugere. Det er et super spændende område men også ret indviklet og svært. Mange spørgsmål blev det til undervejs – og ikke alle kunne der svares klart og tydeligt på ... men det er heller ikke en ret klar lovgivning. Konklusionen er, at hvis du sælger varer via nettet, så skal køberen have at vide hvor denne kan skrive en klage hvis der er noget at klage over ... så i bund og grund handler det vel også om, at have en butik – online som fysisk – hvor der bare ikke er noget at klage over :) tusind tak til Bibbi for et super godt indlæg!

Link til præsentationen finder du her.

I JUG-CPH vil vi bare gerne vide mere om alt. Og i et forsøg på at komme der til har vi sat gang i en grundig indføring i CSS. CSS er én af byggestenene i al styling af hjemmesider – så det er vigtigt at vide hvordan man arbejder med det område. Jens fortalte videre om basic CSS og det er planen at arbejde kontinuerligt med emnet på kommende møder. Og 'just for the record' hvis der er noget du gerne vil af med på din hjemmeside ... så skal du bare finde ud af hvad elementet hedder og skrive en lille kode – og vupti forsvinder det :)

.elementnavn {display: none;}


Disclaimer og cookies

“JUG-CPH is not affiliated with or endorsed by the Joomla!® Project or Open Source Matters. The Joomla!® name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters, the trademark holder in the United States and other countries.”

Cookiepolitik

© JUG CPH | Joomla! Registered Usergroup