Afholdte møder 2016

Hands-on SEO II

Møde i JUG CPH den 15. november 2016Som opfølgning på sidste møde i JUG CPH med Hands-on SEO I var vi i aften en meget lille flok, der var klar til at høre Bibbi føre os videre ind i SEO verdenen. Det er et helt særligt område at arbejde med SEO og – som vi fandt ud af sidste gang – et vedvarende stykke arbejde hvis man gerne vil til tops på googles sider. Det er nu ikke vores intentioner at ligge højt i søgeresultatet, men hvis vi skal blive bedre til at fortælle andre om hvordan de skal gøre – så er det jo vigtigt at vi selv kender til området.

Bibbi tog udgangspunkt i vores søgeords analyse fra sidste møde og fortalte videre hvor og hvordan disse ord skal implementeres i sidernes titler, metabeskrivelser og i selve artiklernes indhold. Med udgangspunkt i vores egen side fik vi på kryds og tværs af gruppen nogle rigtig gode og vigtige snakke omkring struktur og prioritering af indhold på en hjemmeside. Vi tog brugernes briller på, kiggede ind på vores side udefra og forsøgte at placere indholdet på en måde så det er mere tydeligt hvad det er vi laver – uden at gå på kompromis med, at det også er socialt samværd med alt hvad den kan trække af kaffe og kage. Tak til dig Karen for æblekage!

Helt praktisk fik vi justeret en del indhold på vores side og startet på beskrivelse af sidetitler og metabeskrivelser ... og der venter os meget arbejde endnu – så velkommen til flere JUG CPH møder i 2017 med SEO på dagsordenen.

Du kan se Bibbis præsentation her.


Disclaimer og cookies

“JUG-CPH is not affiliated with or endorsed by the Joomla!® Project or Open Source Matters. The Joomla!® name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters, the trademark holder in the United States and other countries.”

Cookiepolitik

© JUG CPH | Joomla! Registered Usergroup