Afholdte møder 2016

Julehygge og opdatering af Karens hjemmeside

jug cph 15 december 2016Årets sidste møde i JUG CPH er netop slut og nu kan det godt snart blive jul. Vi havde planlagt at skulle hjælpe Karen Vorgaard med, at få hendes hjemmeside til at fungere bedre og – ikke mindst – at overbevise Karen om, at det ER nemt at arbejde med Joomla!

Og det tror vi nok lykkedes ... men en hjemmeside er jo ikke fikset blot med et par enkelte klik. Det handler også rigtig meget om, at man selv har arbejdet med indhold og struktur – og det kan et cms som Joomla! ikke klare selv. Så Karen er igang med at lave nye 'fortællende' grafik til sin hjemmeside så læserne kan se hvordan hendes malerier rent faktisk bliver til og hvor inspirationen er hentet fra. Det er et rigtigt godt udgangspunkt for at kunne skabe en interessant og overskuelig hjemmeside. Desværre er der jo alt for lidt tid på et JUG møde til at løse alle opgaver – så der er stadig masser af arbejde før www.karenvorgaard.dk er helt på plads.

Anden halvej af aftenens møde var ren julehygge med hvid glögg og æbleskiver – tusind tak Karen – det smagte dejligt!

Tak for i aften og god jul samt godt nytår ... vi ses den 19. januar hvor vi skal se et webinar omkring hackede hjemmesider.


Disclaimer og cookies

“JUG-CPH is not affiliated with or endorsed by the Joomla!® Project or Open Source Matters. The Joomla!® name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters, the trademark holder in the United States and other countries.”

Cookiepolitik

© JUG CPH | Joomla! Registered Usergroup