Afholdte møder 2017

Joomla! 3.7 nyheder + det løse

jug cph 20 04 2017Med udgangspunkt i et spritnyt mødelokale hos DCC Energi var der lagt godt og grundigt op til aftenens spændende emne – nemlig; hvad sker der i den nye version Joomla! 3.7? Og jeg må sige, at der sker ikke så meget! Når det så er sagt – sker der alligevel en hel del! Det er jo ikke en 'major' update – men blot en opdatering der tager nye tendenser ind ... både hvad angår design og effektivitet. Backenden har fået en overhaling i måden at bruge farver på så vi nu er helt med fremme i 2016 og 2017 tendenserne – nemlig de helt flade og enkle farver. Min holding er, at det skal vi sådan set bare blive ved med – fordi 'less is more' og 'keep it simple' gælder for den slags områder. Så kan vi altid give den gas når det gælder front-end ... med hvad dertil hører af sjov og ballade.

Hovedområderne er som følger: Custom fields, Multilingual Associations Component, Improved Workflow, Backend Menu Manager, TineMCE Improvements samt en noget forbedret brugeroplevelse i forbindelse med at arbejde med Joomla! Og det må jeg sige er lykkedes rigtig godt for udviklerne. Jeg tror det bliver én af de vigtigste opdateringer af Joomla! på brugeroplevelses-siden ... og det har stor betydning. Det er naturligvis vigtigt at 'motoren' bagved virker og fungerer efter hensigten – men det er også vigtigt at det er nemt og overskueligt at arbejde med Joomla!

Aftenen var delt op med en gennemgang af nyhederne i Joomla! som Jens tog sig af og en mere detaljeret præsentation af 'Custom Fields' som Bibbi tog sig af. Custom Fields er nok den mest nørdede nyhed – men også det mest interessante – vi kommer til at høre MEGET mere om custom fields i Joomla!

Ville du gerne have en hel masse mere at vide om de nye funktioner i Joomla! ... ja så skulle du have været der! Du kan også kigge i præsentationen lige her ... men det er nu altid bedst at se og høre det hele live.

Så kom med til næste møde hvor vi gennemgår framework fra joomshaper – Helix3 samt den gratis template der følger med.


Disclaimer og cookies

“JUG-CPH is not affiliated with or endorsed by the Joomla!® Project or Open Source Matters. The Joomla!® name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters, the trademark holder in the United States and other countries.”

Cookiepolitik

© JUG CPH | Joomla! Registered Usergroup