Afholdte møder 2018

Opret en webshop på 20 minutter!

jug cph 20 februar 2018Stopuret var gjort klar – og det var Bibbi også! Klar – parat – START! Og i bedste Gunnar Nu Hansen stil kunne man speake, alt imens Bibbi på fornemmeste vis indtog arenaen og oprettede en J2Store webshop på lige under 20 minutter.

Det ER faktisk muligt ... men, og der er naturligvis, et men! For alle ved, at det tager tid at arbejde med webshops. Der er mange ting at tage stilling til inden man er i mål med en shop. Vil du sælge i flere lande, hvordan skal mine produkter vises, kan de variere i form og farve og kan man få dem sendt til Idestrup på Falster for en billig penge?

Når man så har alle svarene klar – så er det at sætte webshoppen op faktisk meget enkelt. J2Store arbejder nemlig i helt almindelige Joomla! artikler. Der dukker en fane ekstra op i artikel redigeringen, hvor i man taster alle detaljerne omkring det enkelte produkt. Pris, momskode, størrelse, vægt, farve, antal og så videre. Så kort fortalt er det faktisk super enkelt at komme igang med sin webshop med J2Store. De har også en god support der svarer hurtigt.

Efter Bibbi's meget informative oplæg om oprettelse af shoppen gik vi over til en case, hvor Jens og Klaus kunne fortælle om en shop de er ved at sætte op. Klaus sælger varmepumper og det er kompliceret. Der er både indkøb af varmepumpen – med og uden montage – og så er der forskellige tilskud alt afhængigt af hvilken hustype, der er grundlaget for køb af varmepumpen. Og til trods for de komplicerede varer – så løser J2Store det rigtig godt! Der er naturligvis nogle udfordinger hen ad vejen – men Klaus har skrevet til supporten – og de svarer hurtigt ... og endda med positive svar som i 'det skal de nok få ændret'! Ud over det er der altid udfordinger med styling og design – men det gode ved J2Store er, at har man siddet med det i relativt kort tid så er man også meget hurtigt inde i hvordan det hele er bygget op – og dermed også med en løsning på hvordan det skal ende med at se ud.

Du kan se casen her http://update.gvtenergi.dk – men vær' opmærksom på, at den snart går online på gvtenergi.dk.

Tak for en hyggelig aften til trods for, at vi kun var 5 der mødte op! Det kan vi da gøre meget bedre næste gang ... ikke!?

Disclaimer og cookies

“JUG-CPH is not affiliated with or endorsed by the Joomla!® Project or Open Source Matters. The Joomla!® name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters, the trademark holder in the United States and other countries.”

Cookiepolitik

© JUG CPH | Joomla! Registered Usergroup